KAMPANJ!

INDUSTRIFÄRG CTW & DANAB AB HAR GÅTT I KONKURS.
OBS! DETTA PÅVERKAR INTE CTWTOOLS.SE, DET ÄGS OCH DRIVS AV ETT ANNAT BOLAG. FÖR KONTAKT, SE WWW.CTWTOOLS.SE.

Dippade objekt

Här visar vi exempel på objekt vi dippat genom vårt systerbolag Awapandon AB. För att skydda våra kunders integritet döljer vi i förekommande fall registreringsnumret (eller andra igenkännande detaljer). Om vi inte gör det, har vi givetvis fått vederbörandes tillstånd. Vi ber om ursäkt för bildkvalitén, fotografering är inte det vi är bra på... :-)

 

På Audi A3:n har vi gjort en två tons dipping med rosa och svart där tak och backspeglar är svarta. Den rosa kulören har vi själva tagit fram efter kunds önskemål.

 

Audi A3 websize 75

Nedan Ford Transit är dippad i svart, en originalkulör.

Ford Transit websize 75

Denna Mini är vi speciellt stolta över då det är den svenska importörens (NavX Trading) egna bil. Den är dippad i två ton svart/grå. Notera att det utan problem går att sätta dekaler på Plasti Dip. Notervärt är också att vi dippat lyktglasen svarta.

Mini websize 75

Jeepen är dippad i svart med blå fälgar, bägge kulörerna är originalkulörer.

Jeep websize 75

TIll denna Saab tog vi fram en speciell lila kulör som skiftar i nyans beroende på ljusförhållandena. Mycket uppskattad!

Saab 900 websize 75

Dessa fälgar har vi dippat i vår egenframtagna kulör Cherry red metallic.

bild 1 ep bild 3 ep bild 2 web

 

Vi har av den svenska importören NavX Trading utnämnts till officiell installatör av Plasti Dip. Läs mer om vad det innebär här.

Använd gärna nedanstående formulär om du har frågor, kommentarer eller funderingar kring detta. Vi återkommer till dig så fort vi kan, normalt sett inom en arbetsdag.   

 

Namn *: 
E-post *: 
Mobiltelefon:
Meddelande *: